DJI 0022

Monumentendag

Kerk Monster

Elk jaar in het tweede weekend van september zijn duizenden prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen.
De kerk is zaterdag 14 september van 10:00 t/m 16:00 uur te bezichtigen.

Open Monumentendag 2024 vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 september. Het thema is ‘Routes, Netwerken en Verbindingen’, wat ruimte geeft aan ontelbare mogelijkheden voor creatieve programmeringen.

Andere open activiteiten

Kledingmarkt

De Haven

Zaterdag 7 september wordt er van 10:00 t/m 14:00 uur in De Haven een kledingmarkt georganiseerd.
Er is verkoop van tweedehands kleding voor baby's, kinderen en dames.

DJI 0022

Monumentendag

Kerk Monster

De kerk is zaterdag 14 september van 10:00 t/m 16:00 uur te bezichtigen.

Op zoek of vragen?

We staan u graag te woord

Mochten gemeenteleden en niet-gemeenteleden, christenen en niet-christenen een gesprek wensen dan kunnen zij bijvoorbeeld dominee Tekelenburg bellen, hij is bereikbaar op 0174 - 28 87 82.
Per email kan er ook contact zijn via predikant@hervormdmonster.nl.