Ouderenmiddag

Ouderenontmoeting

De Haven

Op 10 juli en 14 augustus zal er een seniorenmiddag gehouden worden van 14.30 tot 16.30 uur. Centraal staat ontmoeting en samen koffie/theedrinken in de soms zo stille zomermaanden.

Dit wordt georganiseerd voor alle senioren van Monster en omgeving in samenwerking met Vitis welzijn. Komende woensdag 10 juli en 14 augustus dus van harte welkom in de Haven.

Andere open activiteiten

Kledingmarkt

De Haven

Zaterdag 7 september wordt er van 10:00 t/m 14:00 uur in De Haven een kledingmarkt georganiseerd.
Er is verkoop van tweedehands kleding voor baby's, kinderen en dames.

DJI 0022

Monumentendag

Kerk Monster

Elk jaar in het tweede weekend van september zijn duizenden prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen.
De kerk is zaterdag 14 september van 10:00 t/m 16:00 uur te bezichtigen.

Op zoek of vragen?

We staan u graag te woord

Mochten gemeenteleden en niet-gemeenteleden, christenen en niet-christenen een gesprek wensen dan kunnen zij bijvoorbeeld dominee Tekelenburg bellen, hij is bereikbaar op 0174 - 28 87 82.
Per email kan er ook contact zijn via predikant@hervormdmonster.nl.