Vbw2023

Vakantie bijbel week

De Haven

De Vakantie Bijbel Week (VBW) wordt speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar georganiseerd. We willen kinderen graag bekend maken met de verhalen uit de Bijbel zodat ze weten wie God is en in contact komen met de liefde van God.

De Vakantie Bijbel Week vindt plaats in de herfstvakantie, van dinsdag t/m donderdag in de ochtend (9:30-12:00 uur). Ieder jaar werken we volgens een thema, hier zijn de Bijbelverhalen, knutselwerkjes en het toneel op afgestemd. Tijdens de ochtend luisteren we naar een Bijbelverhaal, we knutselen of doen spelletjes en zingen veel onder leiding van een muziekgroep, daarnaast is er een sketchgroep die het thema nog iets dichterbij brengt door middel van toneel. De donderdagochtend sluiten we af met een maaltijd, dan duurt de ochtend tot 12:30.

Meer informatie is te vinden op de website van de Vakantie Bijbel Week:
vbwmonster.nl

Andere open activiteiten

Kledingmarkt

De Haven

Zaterdag 7 september wordt er van 10:00 t/m 14:00 uur in De Haven een kledingmarkt georganiseerd.
Er is verkoop van tweedehands kleding voor baby's, kinderen en dames.

DJI 0022

Monumentendag

Kerk Monster

Elk jaar in het tweede weekend van september zijn duizenden prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen.
De kerk is zaterdag 14 september van 10:00 t/m 16:00 uur te bezichtigen.

Op zoek of vragen?

We staan u graag te woord

Mochten gemeenteleden en niet-gemeenteleden, christenen en niet-christenen een gesprek wensen dan kunnen zij bijvoorbeeld dominee Tekelenburg bellen, hij is bereikbaar op 0174 - 28 87 82.
Per email kan er ook contact zijn via predikant@hervormdmonster.nl.