PB130073

Catechese

Voor tieners vanaf 12 jaar.

Er zijn verschillende vormen van catechese binnen de gemeente. Op die manier willen we voor alle jongeren een plek bieden waar ze God en elkaar kunnen ontmoeten en (van elkaar) kunnen leren.

Follow Me, Follow Me Next
Tijdens de winter periode (september t/m maart) komen we één keer per week bij elkaar om te leren en door te praten over het geloof tijdens de wekelijkse catechese. We maken hierbij gebruik van de HGJB methode Follow Me (12+) en Follow Me Next (16+). We beginnen deze avonden met een centraal deel door de predikant om hierna in groepjes onder leiding van een mentor door te praten over het onderwerp.

In Between en belijdeniscatechese
De groep In Between richt zich op jongeren van 18+.
Deze groep komt één keer per ca. 3 weken samen onder leiding van de predikant om door te spreken over een Bijbels onderwerp.

Daarnaast is er ieder seizoen belijdeniscatechese, 20 bijeenkomsten van anderhalf uur voor mensen van allerlei leeftijden vanaf ca. 18 jaar, met de mogelijkheid om belijdenis van het geloof te doen en is eveneens onder leiding van de predikant. Deze beide groepen starten eind september/begin oktober.

Andere activiteiten in de gemeente

Op zoek of vragen?

We staan u graag te woord

Mochten gemeenteleden en niet-gemeenteleden, christenen en niet-christenen een gesprek wensen dan kunnen zij bijvoorbeeld dominee Tekelenburg bellen, hij is bereikbaar op 0174 - 28 87 82.
Per email kan er ook contact zijn via predikant@hervormdmonster.nl.